Адреса Антон Панов 5, Штип

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#1 ПРОДАВНИЦА ЗА ВИДЕО НАДЗОР, АЛАРМНИ СИСТЕМИ, КОНТРОЛА НА ПРИСТАП И ВИДЕО ДОМОФОНИЈА

 
Перформа компјутери ДООЕЛ нуди интегрирани и прилагодени напредни решенија за да го заштити она што е најважно за нашите клиенти.
Ние дизајнираме, инсталираме, одржуваме и надградуваме широк спектар на решенија за да ги задоволиме специфичните потреби и буџети на купувачите, од големите трговски претпријатија до домашни безбедносни платформи, од едноставни системи за мали канцеларии и бизниси до комплексни решенија за системи кај големи комании .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ВИДЕО НАДЗОР

 
Продажба и монтажа на
видео надзор
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

АЛАРМНИ СИСТЕМИ

 
Продажба и монтажа на
алармни системи
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

КОНТРОЛА НА ПРИСТАП

 
Продажба и монтажа на системи
за контрола на пристап
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ВИДЕО ДОМОФОНИЈА

 
Продажба и монтажа на системи
за видео домофонија
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
Перформа компјутери ДООЕЛ безбедносни , комуникациски и компјутерски системи е регистрирана во Октомври 2015 година. во Штип. За повеќе од 7 години работа, изградивме идентитет во областа на
безбедносните системи, вклучувајќи: алармни системи, системи за видео надзор, аларм за пожар и гаснење пожар, контрола на пристап и безбедност, периметарски безбедносни системи, комуникациски системи, интегрирани безбедносни системи, системи против кражба ,структурирани системи за каблирање и други.
Нашата активност и успех се должат на познавање на потребите и заштита на интересите на нашите клиенти.

Водени од современите безбедносни барања, ние нудиме висококвалитетни производи од најновата генерација, во согласност со трендовите на пазарот.
Искуството стекнато со години, одличната професионалност и експертиза се гаранција за развој и имплементација на ефективни и квалитетни безбедносни решенија, користејќи ги најновите достигнувања на техничките безбедносни системи. Главната цел на нашата компанија е да им го претстави на клиентите квалитетот и сигурноста на производите на Перформа компјутери ДООЕЛ.

Во секое време подготвени да одговориме на барањата на клиентите. Ви стоиме на располагање со нашето 10+ годишно искуство.

Перформа Kомпјутери ДООЕЛ располага со професионална опрема од познатите брендови Dahua, Hikvision, Longse, Teletek, Satel, Paradox, итн.
 
 
 
 
 
 

10+ годишно искуство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Зошто да не одберете нас?

 
 
 
 
 
 
 

Интелегентни алармни системи

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Детекција и појава на пожар

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

контрола на пристап

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Евиденција на работно време

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

автоматика за врати

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Рампи и паркинг системи

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Заштитни подвижни огради

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Домофонија и видеодомофонија

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мрежна опрема

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Озвучување на објекти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЗАШТИТЕТЕ ГО ОНА ШТО Е НАЈВРЕДНО СО НАШИТЕ БЕЗБЕДНОСНИ СИСТЕМИ

 
 
 
 
 
 

Брендови

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контакт

 
 
 
 
 
 
Телефон:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-Маил:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Адреса:
 

ул.Адреса Антон Панов 5, Штип

 
ул. Пробиштипска 21А 200 Штип
 
 
 
 
 
 
 
 
 
*
 
*
 
*